Dor de copilarie

Anii au trecut si am ajuns sa ni se faca dor de copilarie, de bunici, de prietenii dragi care au plecat in alte localitati.Din pacate anii se duc, uneori mult prea repede, insa nu ne putem impotrivi. Tot ce putem face este sa ne traim viata la maxim, sa facem zi de zi lucrui care ne fac placere iar cand dorul pune stapanire pe noi sa gasim o solutie sa nu mai fim tristi.

Mi s-a facut un dor nebun de locurile copilariei mele astfel incat nu am mai rezistat tentatiei si m-am urcat in masina si am plecat in goana spre casa bunicilor.

Cu lacrimi in ochi am pasit in curte si mai tare m-am intristat cand in pridvor nu ne mai astepta nimeni caci bunicii au trecut in nefiinta in urma cu mai multi ani.

Nu mai fusesem de mult timp pe aici, totul e atat de trist, casa nelocuita arata groaznic, peretii au inceput sa se darame si ei, acoperisul sta sa cada. E clar ca e mare nevoie de renovari aici ca sa nu se distruga mai rau. Nu mai stau pe ganduri si dau fuga la un vecin care stiu ca se ocupa cu asemenea lucruri si il rog sa imi spuna ce materiale de constructii  trebuiesc pentru a face renovarea casei batranesti.

Am cumparat materialele necesare, vecinul a chemat o echipa de meseriasi si au facut casuta in care am crescut sa arate ca in vremurile de altadat’ cand eram si eu un mic copil si colindam ulitele din sat in lung si lat. Am avut o copilarie frumoasa de care imi e dor uneori, insa acum cand mi se face dor , vin aici in casuta mea de suflet si imi incarc bateriile. Ma voi intoarce mereu cu drag la origini si nu voi uita niciodata de unde am plecat. Scumpa mea copilarie nu te voi uita niciodata iar tu casuta draga sa ma astepti mereu caci voi veni de acum cand voi putea si voi avea grija de tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s